SIBT 2023
SIBT 2023

SIBT 2023

29.08.2023 - 31.08.2023
in Shanghai, China


Shanghai Intelligent Building Technology (SIBT) is het belangrijkste platform in China voor intelligente gebouwtechnologieën. Het evenement wordt gehouden in hallen W3, W4 en W5 in het Shanghai New International Expo Centre (SNIEC) van 29 tot 31 augustus 2023.

Vijf belangrijke thema's van het evenement zijn energie-efficiëntie van gebouwen, energiebeheer en gebouwautomatisering, slimme kantoren, cloudplatform en IoT-oplossingen, intelligente hotels en slimme huizen.

Met de voortdurende ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, 5G, cloud-technologie, IoT, big data en andere technologieën, is het gebied van intelligente gebouwen snel uitgebreid. Gebouwen worden steeds intelligenter, veiliger, efficiënter en milieuvriendelijker. Intelligente gebouwen kunnen ook energie besparen, koolstofuitstoot verminderen en energiebeheer en -monitoring ondersteunen. SIBT toont de nieuwste producten en technologieën op verschillende gebieden, waaronder smart home, smart buildings, smart community en meer. Daarnaast zijn er 12 thematische forumonderwerpen met deskundige gastsprekers.

Locatie stand: W5 F02

Social Share:

  • Highlights