15. Dec 2023

Frost & Sullivan bekroont KNX met de 2023 Global Technology Innovation Leadership Award

Frost & Sullivan bekroont KNX met de 2023 Global Technology Innovation Leadership Award
Frost & Sullivan bekroont KNX met de 2023 Global Technology Innovation Leadership Award

KNX wordt door de wereldberoemde organisatie beloond voor haar superieure en revolutionaire Smart Home en Building-technologie

Frost & Sullivan staat wereldwijd bekend om hun ondersteuning en begeleiding van investeerders, bedrijfsleiders en overheden door economische veranderingen en hun identificatie van baanbrekende technologieën, megatrends, nieuwe bedrijfsmodellen en bedrijven die actie ondernemen, wat uiteindelijk leidt tot een continue stroom van groeikansen voor toekomstig succes. Frost & Sullivan verdiepte zich onlangs in de industrie van communicatieprotocollen voor smart homes en gebouwen en bekroonde op basis van haar bevindingen KNX met de 2023 Global Technology Innovation Leadership Award. KNX ontwikkelt geavanceerde systemen voor smart homes en maakt daarbij gebruik van een open en wereldwijd erkende standaard die een naadloze interoperabiliteit en compatibiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten garandeert.

KNX, een wereldwijde leider in technologische innovatie

Elk jaar reikt Frost & Sullivan de Global Technology Innovation Leadership Award uit aan een bedrijf dat een product heeft ontwikkeld met innovatieve functies en functies die razendsnel door de markt worden geabsorbeerd. De prijs is een erkenning voor de kwaliteit van de oplossing en de meerwaarde voor de klant. "Het is een grote eer om deze prijs te ontvangen van zo'n gerenommeerd bedrijf. Het is nog maar eens een bevestiging van de betrouwbaarheid en jarenlange innovatie waar KNX bekend om staat. De KNX Association en haar leden zullen er altijd naar streven om één stap voor te zijn op de nieuwste trends in de technologie voor smart homes en gebouwen," aldus Franz Kammerl, directeur van KNX Association.

"De toewijding van KNX voor open standaarden en interoperabiliteit onderscheidt het bedrijf van merkgebonden systemen, bevordert een sterke gemeenschap van ontwikkelaars en fabrikanten en draagt bij tot maximale groei en flexibiliteit. Omdat het bedrijf zich toelegt op internationale standaardisatie, is het wereldwijd aanwezig in de sector voor smart homes, waarbij diverse markten worden bediend, zoals architectuur, planologie, bouw, elektrische installaties, huizen, gebouwen, kantoren, e-commerce en productie," aldus Mia Martinez-Palacios, onderzoeksanalist best practices bij Frost & Sullivan.

Een revolutie in automatisering: De impact van KNX op smart homes en IoT

Via haar klantgerichte strategie brengt KNX de nieuwste technologie op de markt met een portfolio van meer dan 8.000 gecertificeerde KNX busdeelnemers. Door opkomende technologieën zoals Internet of Things (IoT) te omarmen, heeft KNX de KNX IoT-technologie die door haar leden gebruikt wordt al uitgebracht voor hun nieuwste KNX IoT busdeelnemers. Het bedrijf geeft klanten de mogelijkheid om snel baanbrekende innovaties toe te passen met een groot aantal voordelen, zoals toekomstbestendige oplossingen, onbeperkte flexibiliteit, uitstekende energie-efficiëntie en optimaal comfort.

Bovendien streeft KNX naar maximale innovatie door voortdurend te blijven zoeken naar nieuwe manieren om de bruikbaarheid en functionaliteit van haar producten voor huis- en gebouwautomatisering te verbeteren. Dankzij de creativiteit en vooruitstrevende aanpak van het bedrijf is KNX een belangrijke speler geworden op het gebied van smart homes en gebouwen, waardoor het bedrijf de 2023 Global Technology Innovation Leadership Award van Frost & Sullivan in ontvangst mocht nemen.

"Van commerciële gebouwen, onderwijsinstellingen en zorginstellingen tot woningen, de KNX-technologie laat zien dat ze in staat is om het energieverbruik te optimaliseren, het comfort van de bewoners te verbeteren en duurzaamheid te bevorderen. Of het nu gaat om het implementeren van slimme verlichting, klimaatregeling, beveiligingssystemen of intelligent energiebeheer, de KNX-standaard voorziet in de meest uiteenlopende behoeften van verschillende soorten gebouwen," merkt Viswesh Vancheeshwar, industrieel directeur bij Frost & Sullivan, op.

U vindt Frost & Sullivan's volledige motivatie voor de bekroning van KNX met de Global Technology Leadership Innovation Award hier

Social Share:

  • Highlights