23. Aug 2021

Gira tastsensor 4

Gira tastsensor 4
Gira tastsensor 4

Dé intuïtieve tool voor optimaal comfort

De Gira tastsensor 4 maakt indruk door zijn innovatieve, geraffineerde en schitterende design en materialen. Hij is verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige materialen en in diverse prachtige kleuren - nu onder andere ook in matzwart, matgrijs en brons (PVD).

De nieuwe Gira tastsensor, die in enkel-, twee- en viervoudige uitvoering bestaat, kan tijdens de installatie naar wens worden geconfigureerd voor verscheidene toepassingen. Daarnaast zijn opschriften op de grote bedieningsoppervlakken mogelijk, met dank aan de Gira labelservice.

De status-led heeft acht kleurinstellingen. Afhankelijk van de versie kunnen tot wel acht functies worden bediend via de Gira tastsensor 4. Bovendien heeft het apparaat een ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensor, net als een extra aansluiting voor een buitentemperatuursensor, zoals voor vloerverwarming. De Gira tastsensor 4 kan ook worden geüpdatet met de Gira ETS Service app, en is geschikt voor versleutelde communicatie in overeenstemming met de KNX Secure standaard.

Lees meer.

Social Share:

  • Highlights