24. May 2021

KNX Association is Presenting Show Partner op ISE Digital

KNX Association is Presenting Show Partner op ISE Digital
KNX Association is Presenting Show Partner op ISE Digital

Op 1 en 2 juni brengt ISE Digital de AV-community weer samen, voor het eerst sinds februari 2020. Of u nu online deelneemt of in levenden lijve ISE@Barcelona bijwoont, u keert gegarandeerd terug met alles wat u nodig hebt om een stappenplan uit te stippelen voor succes na de pandemie.

ISE Digital - The Future of AV: live 1 en 2 juni / on demand tijdens heel 2021

Gelijktijdig met het evenement in Barcelona krijgt u op de tweedaagse ISE Digital een overvloed aan content om uw eigen afspeellijst samen te stellen met de sessies die u het meest interesseren. ISE Digital wordt mogelijk gemaakt door Cisco-technologie en georganiseerd door The Next Web, AVIXA, CEDIA en ISE-partners. Ontdek alle laatste nieuws en innovaties uit de wereld van AV - van bijvoorbeeld Presenting Show Partner KNX, Headline Partners Bosch, LANG, Panasonic en Shure en andere toonaangevende merken zoals Canon, Datapath, Genelec, Lenovo, MA Lighting, Savant, Sennheiser en WolfVision. Dankzij Headline Partner ACCIÓ kunt u ook kennismaken met enkele boeiende start-ups.

KNX als Presenting Show Partner

Als exclusieve Presenting Show Partner op ISE Digital is KNX Association het hele evenement lang duidelijk zichtbaar. Zo neemt een gast van KNX op dag 1 op de Main Stage deel aan de Reporter Roundtable. Voor het Keynote on the Sofa-interview wordt ook de CEO/woordvoerder van KNX Association geïnterviewd.

Bovendien wordt KNX de hoofdpartner voor het Smart Building ‘Tech Track'-kanaal, met twee episodes van 20 minuten en een kort interview met een vip. Ze zullen worden uitgezonden en gedeeld via campagnes van ISE op sociale media. Alle episodes kunnen live worden gestreamd of vooraf worden opgenomen en later tijdens 2021 on demand worden bekeken.

Ten slotte wordt KNX vermeld in de Partner Hub op ISE Digital, waar het zijn content, bedrijfsinformatie, updates en artikels zal kunnen hosten op een gepersonaliseerde bestemmingspagina. De hub die in het teken staat van KNX zal ook dienen als virtuele vergaderruimte. Ook partners van KNX die content ter beschikking stellen in het kader van de Main Stage of Tech Track krijgen een Partner Hub met eigen branding.

Schrijf u vandaag nog in

Het ISE Digital-platform is toegankelijk vanaf 25 mei en het evenement wordt live uitgezonden op 1 en 2 juni. Inschrijven kan gratis, snel en eenvoudig, dus doe dat zeker vandaag nog!

Registratiecode: MRKMYVAN - www.iseurope.org/register.php

Social Share:

  • Highlights