23. Mar 2020

Nieuwe mijlpaal voor KNX: 500ste KNX-opleidingscentrum geopend

Nieuwe mijlpaal voor KNX: 500ste KNX-opleidingscentrum geopend
Nieuwe mijlpaal voor KNX: 500ste KNX-opleidingscentrum geopend

Het nieuwste officieel gecertificeerde KNX-opleidingscentrum gaat van start in Kameroen

Een exponentiële groei van het aantal gecertificeerde KNX-installateurs over de hele wereld, nu 500 KNX-opleidingscentra in 72 landen en een steeds breder scala aan trainingen: KNX blijft aan de weg timmeren met zijn aanzienlijke inspanningen om studenten op te leiden en verder onderwijs te bieden aan professionals. Ons succes spreekt voor zich! In slechts een paar jaar tijd hebben meer dan 91.000 installateurs uit in totaal 168 landen het uitgebreide KNX-trainingsprogramma voltooid en de felbegeerde KNX-certificering behaald. KNX is ook baanbrekend op het gebied van training door het aanbieden van gratis, innovatieve online tools voor nieuwkomers: eCampus en KNX Virtual.

KNX-opleidingscentra: een sterke community die langdurig gebruik van KNX garandeert "De KNX-opleidingscentra zijn een belangrijke hoeksteen van ons wereldwijde trainingsoffensief dat het langdurig gebruik, de toekomstige levensvatbaarheid en het blijvende succes van KNX zal garanderen", zei Franz Kammerl, president van de KNX Association, ter gelegenheid van de opening van het nieuwste KNX-opleidingscentrum Afri2getherbuild Business Ltd in Kameroen, de 500e ter wereld. In de afgelopen tien jaar is het aantal KNX-opleidingscentra wereldwijd gestaag gegroeid, met gemiddeld elke tien dagen een nieuw centrum. "We hebben KNX-opleidingscentra opgericht en goedgekeurd in 72 landen op vijf continenten. Dit onderstreept onze enorme betrokkenheid bij het leveren van KNX-kennis aan alle uithoeken van de wereld ", voegde KNX-president Franz Kammerl toe.

KNX-training: een perfecte manier om KNX in het curriculum te integrerenHet KNX-trainingsprogramma is volledig internationaal georiënteerd. Alle trainingen worden gegeven in 26 talen. En een gemakkelijke toegang tot het trainingsmateriaal is gegarandeerd, omdat het beschikbaar is in papier en digitaal formaat en kan worden gekocht op Amazon. Het KNX-trainingsprogramma is ook zo ontworpen dat onderwijsinstellingen zoals scholen voor beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten het gemakkelijk in hun curricula kunnen integreren. En dankzij de KNX-opleidingscentra kunnen leerlingen en studenten ook profiteren van het KNX-certificeringsprogramma in hun omgeving.

Virtueel, online en flexibel: de sleutel tot succesvolle KNX-training Sinds 2016 maakt eCampus het ook mogelijk om online kennis te maken met de wereld van KNX. Het online leerplatform, dat voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe KNX-trainingsinhoud, is enorm populair en ontvangt maandelijks duizenden nieuwe registraties uit meer dan 100 landen. KNX Virtual, een gratis softwareapplicatie die kan worden gebruikt om echte, fysieke KNX-apparaten en hun interactie in KNX-projecten te simuleren, maakt het ook gemakkelijk om met KNX te beginnen. Het is een gemakkelijke manier om overal ter wereld met de KNX-training te beginnen zonder in producten te hoeven investeren. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan de training de KNX-trainingen op hun eigen leertempo kunnen volgen, heeft KNX een flexibel systeem voor zijn opleidingscentra ontwikkeld waarmee cursussen betrouwbaar kunnen worden aangepast aan de voortdurend veranderende individuele behoeften van deelnemers. Daarnaast zal het KNX-trainingsaanbod in de toekomst blijven uitbreiden, bijvoorbeeld met de nieuwe cursus over het gebruik van KNX in verwarmings-, ventilatie- en airconditioning (HVAC)-systemen en nieuwe toekomstige cursussen.

Geïnteresseerde studenten en professionals hebben onmiddellijk toegang tot de KNX-wereld op https://start.knx.org en een overzicht van alle KNX-opleidingscentra.

Social Share:

  • Highlights