22. Nov 2022

SMART CONNECT KNX e-charge II

SMART CONNECT KNX e-charge II
SMART CONNECT KNX e-charge II

De SMART CONNECT KNX e-charge II brengt elektromobiliteit eenvoudig in het slimme huis. De nieuwe update voor de SMART CONNECT KNX e-charge II integreert meer fabrikanten!

Nog meer diversiteit! Met de nieuwe update V1.3 ondersteunt de SMART CONNECT KNX e-charge II de integratie van aanvullende fabrikanten van oplaadpunten.

Voortaan kunnen oplaadpunten van de bedrijven Schneider Electric (EVlink Wallbox G4 Smart) en Schrack Technik (i CHARGE CION) comfortabel en snel in het KNX systeem worden geïntegreerd. De fabrikant ABB heeft met deze update een ander model (Terra AC) toegevoegd.

Ook nieuw is de ondersteuning van externe elektriciteitsmeters bij oplaadpunten die niet zijn uitgerust met een geïntegreerde elektriciteitsmeter.

Het apparaat kan worden geactualiseerd met behulp van de geïntegreerde functie op de webpagina van het apparaat. De update is kosteloos. Neem een kijkje op onze SMART CONNECT KNX e-charge II product website. Daar vindt u de nieuwe databasevermelding in het downloadgedeelte.

www.ise.de/e-charge2

Social Share:

  • Highlights