13. Sep 2021

Schneider SpaceLogic KNX – veilige systeemapparaten

Schneider SpaceLogic KNX – veilige systeemapparaten
Schneider SpaceLogic KNX – veilige systeemapparaten

100 % veilig. In elke IP-verbinding

Kies voor volledige bescherming met de uitgebreide KNX Secure System-reeks van Schneider Electric die aan de hoogste standaarden voor gegevensversleuteling voldoet. SpaceLogic KNX-routers, -interfaces en -koppelaars zijn veelzijdig, compatibel met andere apparaten en compact ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie. Zowel bestekschrijvers als klanten maken er gebruik van omdat ze de hoognodige gemoedsrust bieden.

Slim en veilig

Veiligheid is een groeiende zorg voor alle gebruikers. Om hen te beschermen tegen het steeds grotere risico van een mogelijke beveiligingsinbreuk, biedt de SpaceLogic KNX IP Secure-productreeks systeemintegratoren en voorschrijvers een veelzijdige oplossing om elke installatie om te vormen tot een veiligere woning of veiliger gebouw.

Verhoging van de veiligheidsnormen op elk gebied

Dankzij de KNX Secure System-reeks kunnen afzonderlijke gebouwen veilig communiceren met behulp van KNX IP Secure-systemen en -routers. In overeenstemming met de specificaties die gedefinieerd zijn en gepromoot worden door KNX Association, past KNX de hoogste authenticatie- en versleutelingsstandaarden toe om de veiligheid te verhogen.

Door een KNX IP Secure-router rechtstreeks op de ethernet-backbone aan te sluiten, bied je de ultieme privacy en hoge milieunormen die gebruikers zowel verwachten als eisen.

Meer informatie vind je op: https://www.se.com/ww/en/work/products/product-launch/knx-home-automation-system/#Resources

Over Schneider Electric

Het doel van Schneider is iedereen in staat te stellen optimaal gebruik te maken van onze energie en hulpbronnen, en zo een brug te slaan tussen vooruitgang en duurzaamheid voor iedereen. We noemen dit Life Is On.Het is onze missie om je digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie te zijn.We stimuleren digitale transformatie door wereldwijd toonaangevende proces- en energietechnologieën te integreren, door van eindpunt tot cloud producten, bedieningen, software en diensten met elkaar te verbinden, over de gehele levenscyclus, om zo geïntegreerd bedrijfsbeheer mogelijk te maken, voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.We zijn een van de meest lokaal aanwezige wereldwijd opererende bedrijven. We zijn voorstanders van open standaarden en ecosystemen van partnerschappen die onze gedeelde waarden zinvol, inclusief en gesterkt enthousiast delen.

www.se.com

Social Share:

  • Highlights